maanantai 1. kesäkuuta 2015

Tack och adjö!

Bye bye Barcelona shala lala la!

Mihin tää kevät oikein meni? Justhan me tänne saavuttiin, pyörittiin hölmöinä El Bornin pikkukujilla, hämmästeltiin palmuja, haisteltiin ihania uusia tuoksuja, jännitettiin ensimmäistä työpäivää...

No mepä kerrotaan mihin tämä kevät meni:

Takana on yksi parhaita kokemuksia, mitä meillä kellään on. Ollaan naurettu, itketty, opittu ja hämmästelty. Ollaan tutustuttu maailman ihanimpii ihmisiin ja tuntuu vaikealta sanoa kaikille heipat. Kaupunki sokkeloineen on alkanut tulla tutuksi ja ollaan saatu omat vakkari kaupat ja kuppilat. Ollaan rusketuttu ja SYÖTY! Lisäksi ollaan vietetty monet hetket Google-kääntäjän kanssa.

Takana on myös yksi rankimmista kokemuksista sairasteluineen ja välillä rehellisesti pelotti, kun oltiin niin kipeinä ja teki tosissaan mieli jättää leikki kesken. Tästä johtuen ollaan myös tutustuttu paikalliseen terveydenhuoltoon ja opittu paljon. Ja kaikesta selvittiin! 

Töissä ollaan välillä kiristelty hampaita kulttuurieroista johtuen, ja välillä ollaan meinattu pakahtua ilosta, kun ollaan saatu viettää aikaa ihanien lasten parissa sekä työskennellä tiimissä huippujen ihmisten kanssa. Ollaan päästy todistamaan ensiaskeleita ja ekoja sanoja. Pieniäisoja onnistumisia! <3

Ollaan saatu kokea paljon uutta ja nähty ainutlaatuisia juttuja. Ollaan ihasteltu kaunista kaupunkia läheltä ja kaukaa. Paljon jäi kokematta ja paljon koettiin. Mikä kuitenkin parasta saatiin uusia ihania ystäviä. Ehkä mekin lopetetaan tää meidän blogi kliseisesti ja todetaan, että kaikesta huolimatta ei vaihdettaisi päivääkään pois.

Ainiin! Ollaan me kolme aika huippu tiimi! BCNnevö4get! :P


Kotikatuja


Meidän hölmöjä työkavereita :D





"Luulen, että Barcelona on noiduttu kaupunki.
 Siinä on jotain, miten sen nyt sanoisin, jotain magneettista."
-Eduardo Mendozan


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti