keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Suomitytöt sairastaa, heitä hellikäämme



 Nonii, aateltiin nyt paljastaa, mitä kaikkea täällä ollessa ollaan sairasteltu. Älkää järkyttykö, vaikka kaikkea mahdollista ja vähän mahdotontakin ollaan koettu. Hengissä ollaan kuitekin selvitty, näin loppujen lopuksi. Mutta sen voi kyllä myöntää, että rankkaa on kyllä myös ollut ja välillä on tehnyt mieli jättää koko leikki kesken.

Päänsärky (E, L, M)
Kuume (E, L, M)
Flunssa (E, L, M)
Yskä (E, L, M)
Angiina (E)
Kurkkukipu (E, L, M)
Oksutauti (E, L, M)
Ribbe (E, L, M)
Rotavirus (L)
Auringonpistos (E)
Allerginen reaktio (L)
Kolotukset ja turvotukset (E, L, M)
Rakot (E, L, M)
Auringossa palaminen (L, M)


Tästä oppineina halutaan kaikille ulkomaille lähtijöille ja erityisesti pidemmäksi aikaa meneville kertoa, että suositellaan lämpimästi riisumaan ne vaaleanpunaiset lasit ja hyppäämään sieltä pilvenreunalta maahan. Kaikki ei nimittäin mene ihan suunnitellusti.

Lisäksi toivomme myös, ettei kukaan tule mainitsemaan sanoja käsidesi, maitohappobakteerit, vitamiinit, hygienia yleisesti, hanaveden juominen, raa'an ruuan syöminen jne jne. Sillä me ollaan kyllä tehty kaikkemme ja enemmän :D

Ja jokainen vaihtoonlähtijä. Jos luulet, että elämä vaihtopaikassa on pelkkää hauskanpitoa ja juhlimista niin olet väärässä. Sori! Lähibaaria tutummaksi tulee naapurissa oleva apteekki ja mojitot ym. drinksut tulevat vaihtumaan Sueroral-oksujuomaan. 

Että TULKAA KOKKEILEE!!

Tähän loppuun kivoja kuvia, olkaa hyvä
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti